Om Skotte Garden

Skotte Garden bildades år 2020 och har sin grund i Skotte AB, ett småländskt familjeföretag som har funnits som leverantör på marknaden sedan år 2000. Skotte AB är tillverkare och leverantör av mekanikkomponenter till fordons-, verkstads- och byggindustrin. Bolaget startade ursprungligen i Värnamo och har sedan ungefär fjorton år tillbaka även ett dotterbolag i Kina – Skotte Metal Qingdao Ltd. Huvudkontoret ligger fortfarande kvar i Värnamo där vi arbetar med bland annat logistik, marknad, ekonomi och konstruktion. Produkttillverkning och kvalitetskontroll sker däremot nästan uteslutande på vår egen fabrik i Kina.

Vår vision med Skotte Garden

Vi värderar våra kunders behov och önskningar högt. Vår målsättning är att följa marknaden och anpassa vårt produktsortiment efter våra kunder, genom att ständigt försöka förbättras och utvecklas inom vårt område. Under åren har intresset för utomhusprodukter växt och därför såg vi potentialen att utöka vårt erbjudande med affärsområdet trädgårdsprodukter och bildade då Skotte Garden. Skotte Garden har fokus på D-I-Y och trädgårdssortiment. Vi erbjuder stilrena produkter av god kvalitet som är enkla att montera och som är hållbara över tid. Vår vision är att det ska vara enkelt att skapa den trädgård som du drömmer om. Största delen av produkterna är egenkonstruerade och grundligt bearbetade här i Sverige för att sedan tillverkas på vår egen fabrik i Kina eller hos våra partners under noggrann kvalitetskontroll.

Fokus på kvalitet

Vi lägger stor vikt vid att aktivt arbeta med kvalitets-, miljö- och hållbarhetsfrågor. Vår policy är att driva alla våra bolag med svenska standarder gällande lön, arbetsrätt och arbetsmiljö. Eftersom vi arbetar med vår tillverkning helt utan mellanhänder kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten. Alla företag i Skotte Group Network är certifierade enligt ISO 9001, vilket innebär att vi arbetar med kvalitetssäkring och har fokus på ständiga förbättringar.